Je bekijkt nu Noodzaak en absurditeit in het Virusdebat

Noodzaak en absurditeit in het Virusdebat

Ja, we zitten al bijna een half jaar op onze zolderkamer met schreeuwende kinderen op de achtergrond via beeldbellen te vergaderen en zaken te doen. 6 maanden is lang. Zeker in deze tijd waar je een bericht op SocialMedia deelt en als je na een dag over de profiel scrolt zie je allemaal berichten die je niet meer weet.

Virus? 5G!

Virus, jazeker. 5G begint nu opgestart te worden. Het Covid-19 virus was dus al in Nederland voordat 5G aan stond. 5G is gewoon een radio signaal net als de FM golven die al 50 jaar door de lucht zweven.

Sterker nog, de kans dat je ziek wordt van het beton in de muren van je huis is 10.000.000 X groter dan dat je ziek wordt van 5G, FM, 4G of wat dan ook.

Waarom zijn mensen bang voor 5G?

Om hier een antwoord op te krijgen heb ik gesproken met toezichthouder agentschap Telecom. (vroeger Radio Controle Dienst).

Verschillende soorten radiogolven hebben verschillende golflengtes. Hoe langer de Golf hoe verder hij komt.

5G heeft een hele korte golf. qua grootte vergelijkbaar met de Magnetron. Dus denken mensen dat ze gaan koken van de 5G radiogolven. Echter is dit onjuist. Want waar een magnetron tot wel 1000 watt aan radiogolven in een ruime van 30X30 gebruikt is de 5G mast maximaal 35 watt en buiten.

Een Wifi modem is enkele milliwatts. Opwarming zal dus niet gaan gebeuren.

Langen Frans, Jeanett Ossewaart, Café Weltzensmerch en Willem Engel Lucifer?

Laten we beginnen met Lange Frans en Jeanet Ossewaart. Zij geven geen argumenten anders dan vandaag worden er veel ijsjes verkocht en er verdrinken veel mensen. Dus van ijsjes verdrink je. En dit argument dan op een kille regenachtige dat in oktober.

Zij geven aan dat mensen Covid-19 kregen toen 5G aan ging. 5G was in maart 2020 nog niet actief in Nederland.

Ook de ultra korte golf is nog niet actief op moment van schrijven. Dit duurt nog zeker 1 a 2 jaar. Sterker nog, in Afrika slaat het virus nog veel harder toe dan bij ons in Nederland.

Terwijl ze daar in veel landen nog niet eens op 4G zitten. Afrikaanse telecom bedrijven hebben namelijk geen geld om daar 5G aan te leggen. In Nederland heeft bijna iedereen een databundel op de mobiel. Daarom kunnen Nederlandse providers de aanleg van het nieuwe, hypermoderne en economisch cruciale netwerk betalen.

Café Weltzensmerch

Dat de Covid-19 test een DNA afname is natuurlijk goed mogelijk. Echter kent de wet geen grond voor het opslaan van DNA van iedereen. Verder zijn Extreem Rechtse kiezers (die vaker bij Viruswaarheid horen) in grote getallen voor het aanleggen van een DNA databank van heel Nederland.

De reden dat we in Nederland niet een databank hebben waar iedereen in moet is: Dat in landen waar ze die wel hebben misdaden niet vaker worden opgelost met DNA uit de databank. 80% van de veroordeelde zat al in de databank.

Willen Engel Lucifer

Engel Lucifer begon omdat hij ervan baalde dat zijn Dansschool al maanden dicht was. Dat snap ik want het is zijn inkomen. Zonder inkomen kun je niet eten, je huis betalen en zo voort.

Nou is Engel Lucifer nu een tikkeltje doorgeslagen. Lucifer beweert namelijk dat er een Wereldwijd complot gaande is. “Mensen worden afhankelijk gemaakt van overheidssteun”

Kort lesje belastingstelsel voor Engel Lucifer

Wij Nederlanders werken, krijgen salaris en betalen daar 30% of 40% belasting over. Ook betalen we belasting over (bijna) alles wat wij kopen. Volgens mij zijn bepaalde verzekeringen, postzegels van PostNL en wegwerp mondkapjes de enige dingen waar geen belasting over wordt geheven.

Met de Belasting inkomsten kan de overheid dingen betalen. Bijvoorbeeld de helft van de zorgpremie, zorg-, huur- en kinderopvangtoeslag. AOW WW- en Arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, Scholen, lantarenpalen en stoeptegels.

En alles wat de overheid nog meer betaald. In totaal heeft de Rijksoverheid normaal gesproken een budget van € 300 mijard. Dat is een 3 met 11 nullen.

Met zijn alle verdienen wij in Nederland zo’n € 800 miljard a € 900 miljard. Dat is echt heel veel geld. Als de overheid zegt: Wij krijgen jaarlijks € 300 miljard binnen maar geven elk jaar € 400 miljard uit dan is er ieder jaar net als dit jaar een tekort van € 100 miljard. Dan krijgen we “Griekse” toestanden in Nederland.

Weet je nog dat Griekenland een paar jaar geleden opeens geen geld meer kon lenen? Ik wel.

Geen geld naar de Grieken

Maar naar de Zieken

Geert Wilders

Iedereen was toen heel boos dat Nederland garant stond voor vele miljaden €uro’s. Natuurlijk is het ook niet leuk. Wij hebben behoorlijk bezuinigd in Nederland. Daarom kunnen wij dit jaar € 100 miljard meer uitgeven dan er binnen komt. En we hoeven minder terug te betalen dan wij lenen.

Het verhaal is dus veel complexer dan de Viruswaarheid mensen zeggen. Daarom is mijn blog ook zo lang.

Ik sluit af met een citaat uit het Zuiden:

Ga terug in uw kot

Marc van Ranst (Viroloog)