Bedankt Asociale waanzinnige

Ik Scheld echt zo min mogelijk. Maar nu ben ik PISSIG, FURIEUS!!!!!

Dankzij een aantal Viruswaanzinnige mafklappers die het tijdens het Black Friday weekend nodig vonden om de drukte op te zoeken, niet alleen maar met het hele gezin of de vriendengroep, is de volledige Lock-Down nu opeens een reëel scenario.

Ook Mark en Hugo maakte fouten

Eigenlijk hadden alle Non Food winkels uitgezonderd drogisterijen en apotheken allang dicht gemoeten. Misschien de mogelijkheid om een afspraak te maken bij de bouwmarkt, Blokker of HEMA voor essentiële non food. Waar je vooraf online reserveert wat je nodig hebt, en in de winkel ophaalt en betaald.

Misschien ook wel een goed idee voor drogisterijen en apotheken.

Neemt niet weg dat er Viruswaanzinnige mafklappers zijn

Die toch gebruik maakte van de mogelijkheden om koopjes te jagen terwijl alles ook online te koop is. De enige die wat mij betreft nog naar non food winkels mogen zijn de mensen die over ruim 4 maanden per post mogen stemmen, inderdaad de 70 +’ers. Die hebben soms geen internet.

Wat moeten Mark en Hugo eerst doen voor iedereen huisarrest krijgt?

  • Sluiten non food winkels. Automonteurs en fietsenmakers blijven open voor essentiële reparaties, bouwmarkten voor essentiële materialen. Alles op afspraak, minimaal 24 uur van te voren.
  • Uitzondering op reserveren Bouwmarkten voor mensen in verhuizing
  • Dierenwinkels open, dierenarts ook, ook op afspraak.
  • In drogisterijen en supermarkten reserveren om naar binnen te mogen. Vooraf, online of telefonisch. Winkels verplichten beide mogelijk te maken tegen reguliere verbruikskosten.
  • Avondklok. Iedereen die geen vitaal beroep of levende hond heeft moet om 20 uur (8 uur ‘s avonds) Binnen in het eigen thuis zijn. Lopen naar dichtstbijzijnde container (flat bewoners) of deze aan de straat zetten mag.
  • GGZ, ASS en VB gediagnosticeerde mogen alleen (dus zonder gezin, eventueel wel met hulpverlener) tot 22 uur een frisse neus halen. Binnen 4 KM van thuisadres waar je ingeschreven staat. Geen contact met anderen. Hoofdtelefoon met entertainment, luisterboek of podcast verplicht.
  • Maximaal 1 klant per 30M2 netto winkeloppervlak. Maximaal 15 minuten om je boodschappen te doen, uitgezonderd lichamelijk Gehandicapten.
  • De supermarkt is tussen 10 en 14 uur (2 uur ‘s middags) uitsluitend geopend voor kwetsbare groepen.
  • Kwetsbare groepen mogen altijd. Maar dat uurtje tussen 7 en 8 geeft meer problemen dan oplossingen.
  • Iedereen vanaf 13 jaar volgt thuisonderwijs, behalve kwetsbare leerlingen en studenten.

Ik denk dat we met de bovenstaande maatregelen een heel eind komen in de overwinning. Ik zou de maatregelen voor 730 etmalen afkondigen. Dat is 2 jaar, dan is de kans groter dat het meevalt.

Deze maatregelen komen bovenop de huidige maatregelen om.

Alle reguliere zorg kan op deze manier doorgaan.

Dit bericht heeft één reactie

Reageren is niet mogelijk.