Je bekijkt nu Waarom Hugo de Kletsmajoor de Jonge onbetrouwbaar is
Image by Gerd Altmann from Pixabay

Waarom Hugo de Kletsmajoor de Jonge onbetrouwbaar is

Een maand of 2 geleden zei Hugo de Kletmajoor (de Jonge) het: Prikken wat de pot schaft, anders ga je achteraan in de rij. Dit zei Hugo de Kletsmajoor natuurlijk om mensen te dwingen het veilige, maar onder vuur liggende, AstraZenica vaccin te laten accepteren. Natuurlijk, feit blijft dat de tot nu toe 4 toegelaten vaccins zijn veilig, niet gewoon veilig, maar zeer veilig. Alsof het een Volvo is.

Draaien, dat kan Hugo de Kletsmajoor goed

Hugo de Kletsmajoor zegt nu dat de mensen die AstraZenica geweigerd hebben opeens wel voorrang krijgen op een vaccin van BionTech/Pfizer of Moderna. Weet Hugo de Kletsmajoor wel hoe dit voelt voor de mensen die het AstraZenica vaccin het voordeel van de twijfel hebben gegeven?

Je mag kiezen: Spruiten of geen eten: “Ik wil geen Spruiten”
Hugo tegen dochter: “Ok√©, dan krijg je Brocoli”

Wouter

Keuzes hebben gevolgen!

Wij leren onze kinderen dat Keuzes gevolgen hebben. Wil je geen Spruitjes, dan krijg je geen toetje of mag je niet nog even spelen na het eten. Hugo zegt nu, Oh, maar als je geen Spruitjes wil dan kook ik toch wat Broccoli voor je, weet je wat, met een lekker sausje. Bijna iedereen zou Hugo een slechte vader vinden. Want hij zei immers eerst Prikken/Eten wat de pot schaft. Nu blijkt dat wanneer mensen gevoeliger zijn voor fake news dan voor de feiten uit de EMA onderzoeken krabbelt Hugo terug.

Dikke middelvinger

Mijn Moeder heeft enorm getwijfeld of ze wel het Opel AstraZenica, Opel Astra hihi, vaccin moest nemen. Ze heeft het gedaan en gaat binnenkort op voor haar tweede vaccin. Terwijl de mensen die niet kunnen researchen krijgen opeens een herkansing voordat het schooljaar om is.

Je maakt een toets slecht, je moet eigenlijk blijven zitten maar krijgt illegaal een herkansing

Wouter

Alle Vaccins zijn Volvo’s

Bij op1NPO zij een zogenaamde expert dat je AstraZenica en Jansen de personenauto’s onder de vaccins zijn, Pfizer en Moderna zouden de Sportwagens onder de vaccins zijn.

Ik zit eerlijk gezegd liever in een personenauto dan in een Sportwagen. Met Sportwagens gebeuren helaas vaker, verhoudingsgewijs, dodelijke ongevallen dan met personenwagens.

Maar deze vergelijking is natuurlijk Lariekoek. Alle vaccins zijn net zo veilig een als Volvo. Nagenoeg volledige bescherming tegen het zo ernstig ziek worden dat je in het ziekenhuis of op de IC komt te liggen. Pfizer en Moderna bieden een bescherming van 80 % tegen milde klachten. Op de voet gevolgd door AstraZenica en Jansen, 70 %. En de bijwerkingen zijn 1 op 1 miljoen bij de laatste 2 vaccins. Even voor de duidelijkheid: In Nederland zijn vorig jaar 20.000 mensen overleden aan Covid-19. Dat bekend 175 op 100.000. Zet dit af tegen de bijwerking, die in het geval van AstraZenica door een productiefout werd veroorzaakt, 1 op 1 miljoen, dan zie je dat alle vaccins behoren tot de Volvo klasse betreft veiligheid.