Je bekijkt nu Stelling: QR-Code op basis van vaccinatie is polariserend
Image by analogicus from Pixabay

Stelling: QR-Code op basis van vaccinatie is polariserend

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Covid-19

2 dagen geleden schreef ik een blog over overal QR:

Blog Overal QR

Mensen gaven aan dat mijn blog polariserend is. Zo zou een vaccinatie geen voldoende bescherming bieden. Ik ben van mening dat iedereen die volledig, of zelfs een extra vaccinatie gehad heeft voldoende beschermd is tegen het doorgeven. Daarom moeten we misschien zoals ik aan het einde van mijn vorige blog een ander systeem invoeren

Elke dag een gratis blaastest voor iedereen

Als je in ieder winkelcentrum minimaal 1 blaastest-locatie neerzet dan hoeven mensen niet een dag van te voren te plannen voor ze een pan of dweil kopen. Dit voeren we ook in voor gevaccineerde en genezen mensen, Hopelijk wordt op deze manier december weer wat gezelliger in Nederland.

Blaastest was toch te slecht?

In mei 2021 is het Eurovisiesongfestival2020 georganiseerd. Hier is de blaastest grootschalig gebruikt. Met succes aldus de organisatie. En een test voor je een winkel of restaurant in mag hoeft natuurlijk ook niet perfect te zijn. Het moet goed genoeg zijn, meer niet.

In theorie blaas je bij geforceerd blazen meer virus uit dan met gewoon ademen. En mocht je moeten hoesten of niezen? Daarvoor werkt het niet medische mondkapje, inderdaad, goed genoeg.

Blaastest naast je tandenborstel?

Met een beetje geluk worden de blaastest apparaten met zo klein, al dan niet kleiner dan een alcohol test van de politie. Als de Corona blaastest dan voor enkele tientjes te koop is, of wegwerp testen voor een minder dan een euro dan ben ik er zeker voor.

Massa – Kassa zegt de SBS serie over een aantal campings. Zo werkt het ook bij Action, LidL en vanHaren. Door grotere winkels en een uitgebreid assortiment en lagere marges maak je een mooie winst. Als er 100.000 blaastesten per dag worden verkocht, net als met electrischetandenborstels dan kunnen we 1X per 3 jaar tegen een steeds lagere prijs een blaastest kopen.

Zo moest ik 10 jaar geleden voor een electrische tandenborstel € 70 betalen, de opvolger is nu € 55. De opzetborstels kostte 10 jaar geleden € 15 voor 4. Nu koop ik er 10 voor €25. beide in de actie. De blaastest moet daarom naar mijn mening dan ook in het begin deels bekostigd worden van uit de bijzondere bijstand voor gezinnen met lage inkomens en en voor arme alleenstaande mensen in oude huizen.