IVN Almere

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Partners

Gezellig wat drinken in een mooie bosrijke omgeving, waar kan dat in Almere Haven? Nou bij het eksternest. Het eksternest zit naast de schaapskooi in Almere Haven.
Na het drinken wil je even een wandeling maken, naar bloemen ruiken of mooie foto’s maken. Achter het Eksternest ligt het ontdekpad, hier kun je samen met kinderen rondlopen om te kijken wat er gebeurd in het bos.

Hé, schiet daar een muisje weg? oh ik hoor geritsel! Leuk ik zie een vogeltje.
Maar gelukkig is dat niet alles, tussen het ontdekpad en het Eksternest ligt nog een ander pareltje namelijk de IVN Bostuin. Deze tuin wordt geheel door leden van IVN Almere onderhouden, er staan prachtige bloemen en planten waar je prachtige macro (detail) foto’s van kunt maken. Verder is er een relax huisje waar je kunt genieten van de rust.
Kortom, kijk voor meer informatie bij IVN Almere