Nodig
2 courgette
3 teentjes uitgeperste knoflook
6 eetlepels olijfolie
3 eetlepels fijn gehakte verse basilicum
2 verse rode peper zonder zaad, in reepjes
sap van 0,25 citroen p.p.
5 eetlepels room culinair
4 eetlepels Parmezaanse kaas
250 gram tagliatelle
peper en zout
Recept
- Snijd de courgette met een dunschiller over de lengte in dunne reepjes
- Verwarm in de olie en bak hierin de knoflook 30 seconden
- Bak de courgette 3 tot 5 minuten. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op het pak
- Roer nu nu de Basilicum, Peper, Citroensap, Room en kaas door
- Kook ondertussen de pasta volgens bereidingswijze op de verpakking
- Doe de tagliatelle in porties op het bord, schep hier het courgette mengsel bovenop
Tip: Je kan ook een ander merk kookroom gebruiken
j