Nodig
375 gr Gekookte aardappel schijfjes
Peper en zeezout (versgemalen)
200 gr gerookte zalm
2 el dille, fijngehakt
2 vrije uitloop of Eko eieren
1 kleine ui in ringen
1 Zure room, klein bekertje 125 ml.
2,5 dl melk
Nootmuskaat
Paneermeel of broodkruim
1 el Vloeibare margarine
Recept
op 180N C
Vet een lage ovenschaal in.
Leg 1/3 van de aardappel schijfjes is de
schaal, en bestrooi ze met Peper.
Leg hierop de helft van e zalm, dille en de ui
ringen.
Herhaal heg geheel tot alles op is, eindig
met aardappel schijfjes.
Klop e eieren, de melk, peper, zout,
nootmuskaat en de Zure room op.
Schenk het mengsel in de ovenschaal, en doe
wat paneermeel er over heen.
Bak de taart in 30 minuten gaar.