Blokker, die graag failliet wil! Wil nu ook HEMA omzeep helpen!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Huishoudtips

Dit weekend is het spannendste weekend uit de ondernemers carriere van Marcel Boekhoorn. Afgelopen donderdag heeft Marcel al Boekhoorns Nucleaire bom (BoNuBo BV) opgericht om de schuldeisers met een flinke financiële domper af te schepen mochten zij de HEMA in handen krijgen.

Blokkers boeven bende roert zich

Michiel witte veen (inderdaad van Witteveen mode) heeft afgelopen donderdag toen Marcel bij de Notaris zat een bod uitgebracht op HEMA. Maar niet bij Boekhoorn, maar bij de schuldeisers.

ik ga toch ook niet aan de bank waar jij je hypotheek hebt vragen of ik jouw huis kan kopen?

Wouter

Het lijkt wel of Witteveen een abonnement heeft op faillissementen want:

Witteveen mode weer failliet

Even een leuk weetje, toen Witteveen de Blokker kocht kreeg hij geld mee in plaats dat hij moest betalen. Dat geeft wel aan hoe kapot Witteveen de Blokker heeft gemaakt als CEO.

een week geleden was mijn bij Blokker gekochte wasmand kapot, toen ik hem kocht stond er op de wasmand 20 jaar garantie. Blokker wilde hem absoluut niet omruilen. Zo graag jaacht blokker klanten die een dure wasmand kopen graag weg.

De mevrouw bij de “klantenservice” vroeg wat hij kostte. Hij kostte destijds €11,99 een hoop geld voor een wasmand die maar 3,5 jaar mee gaat. En als alles van een 10tje niet onder garantie vervangen of gerepareerd kan worden dan wordt dat een dure bedoeling.

Blokker wil graag failliet

Retail experts

Waarom wil Blokker graag failliet?

Kijk eens naar de webshop: Daar hebben ze “Partners”. Bij Bol.COM zijn klanten erg ontevreden over de Partners. Bij blokker dus ook.

Verder hebben ze op al hun webshops (Blokker, Xenos en Intertoys) een behoorlijk minimum bestel bedrag variërend tussen de € 15 en € 20. Belachelijk hoog terwijl bij de concurrentie wel voor kleinere bedragen gekocht kan worden.

HEMA heeft om de verzendkosten van de webshop te beperken bij afhalen onder de € 10 een extra bedrag van € 2,50 toegevoegd. In het verleden kwamen bij HEMA de webshop bestellingen binnen via de vracht. Tegenwoordig met DHL Parcel. Maar dat betekend dat er per pakket verzendkosten moet worden betaald. Logisch dus dat er nu een bedrag onder de € 10 bij komt. Je kan in elk geval wel bestellen voor een lager bedrag.

Marcel de succes ondernemer dreigt dus zijn HEMA roofkapitalist aan Witteveen kwijt te raken. Hopelijk wint Marcel want die is toch veel leuker dan Witteveen die blokker omzeep helpt.