Nodig
350 gr Droge korte Macaroni
1 eetl olijfolie
klontje boter plus wat om in te vetten
2 kleine venkelknollen, dun gesneden en het bad bewaard
175 gr paddestoelen in dunne plakjes
175 gr Gepelde Hollandsche garnalen gekookt
Snufje Cayenne peper
3 dl bechamelsaus
55 gr verse parmezaanse kaas
1 T-lepel gedroogde oregano
Zout en peper naar smaak
Recept
1. Doe de spaghetti en de olie in een pan kokend water met zout, en kook deze beetgaar.
2. Roer 25 gr boter door de spaghetti, dit voorkomt het plakken en maat het geheel smeuïg.
3. Houd de pasta warm
4. Bak de venkel 3 á 4 minuten in de rest de boter
5. Voeg de paddestoelen toe en bak deze zo’n 2 minuten mee
6. Roer de Garnalen door erdoor heen en haal de van het vuur
7. Roer het mengel door de bechamelsaus en schenk het geheel in een ingevette ovenschaal
8. Strooi de parmezaanse kaas eroverheen
9. Leg langs de rand de tomaten, bestrijk deze even met wat olijfolie.
10. Bak het geheel in een voorverwarmde oven op 180g C heteluchtoven 160g C