Veilig vaccineren kun je leren…

Vaccineren veroorzaakt volgens  onderzoek uit de jaren 1980 Autisme. Echter heeft het wetenschappelijke tijdschrift dat hetartikel publiceerde dat artikel weer ingetrokken.

Autisme is een aangeboren genetische, erfelijke, sociale en communicatieven handicap. Met medicatie kun je wel het gedrag veranderen en de prikkelverwerking verbeteren.

Wat is er zo slecht aan vaccineren? Als je allergisch of overgoelig bent voorde werkzame stof of hulpbestanddelen dan is er risico. Maar dat geldt ook voor puur natuurlijke producten.

Wat is er goed aan het rijksvaccinatieprogramma?

  • Bijna alles: Je hebt nauwelijks kans om de ziektes te krijgen waartegen je ben ingeent.
  • Als 1 iemand allergisch of overgevoelig is zoals hierboven beschreven is hij/zij/het toch beschermd mits 95% of meer van de mensen is gevaccinerd.
  • Ben je gevaccineerd en wordt je toch onverhoopt ziek? Dan wordt je veel minder ziek. minder kans op blijvende schade en overlijden.
  • Geloof is geen reden om niet te vaccineren, diverse geestelijke zeggen dat zorg die mogelijk is een plicht is om te nemen.
  • Het is je kind en niet een wegwerp bekertje

Als je je eigen kinderen niet laat vaccineren, doe je dit dan wel met je hond? Als je in niet zwemwater zwemt dan heb je kans om de ziekte van Wehl te krijgen. Of er voor mensen een geneesmiddel is weet ik niet, sowieso wel voor honden. Een beschermend vaccin zelfs. Wat let je? Vaccineer je hond en je kinderen, je meest dierbare bezit.

Ik ben er wel voor om sancties op niet vaccineren te zetten als de vaccinatie langere tijd onder de 95% blijft. Wat dit wordt, dat is aan de politiek, en aan de rechter om het aan te toetsen of het redelijk en billik is.

Eerst ben ik voor juiste voorlichting aan mensen die twijfelen. de Hardliners zullen een financiële sanctie voor lief nemen.