Verdachte Jos B allang schuldig verklaard (door de Nederlander)

Woensdag 28 augustus 2018 is het een week geleden dat Jos B met zijn volledige naam en foto op de Politie en Justitie persconferentie werd voorgesteld als de verdachte in de zaak ” Moord op Nicky Verstappen”

Opvallend toeval was dat meneer B de nacht na de vondst van Nicky op de Plaats delict is aangesproken door de Marreschausse.

‘s avonds zij de hoofdofficier van Justitie bij Laat op 1 dat Nicky seksueel is misbruikt, en dat ze daar vragen over hebben aan Jos B.

Er is nooit bekend gemaakt wat voor DNA het is wat op het lichaam van Nicky is gevonden. Gissen en complot denken doe ik niet aan. Maar evident is dat B wat uit te leggen heeft als er mannelijk voortplantingsvocht is gevonden op het lichaam van Nicky.

Ook is de doodsoorzaak van doodsoorzaak van Nicky nooit vastgesteld. Het zou dus ook nog een natuurlijke dood kunnen zijn

Maar als het een haar of een huidschilver is dan moet de aanklager die de zaak doet van goede huizen komen.

Rechters stellen dat er wettig en overtuigend bewijs moet zijn. Gelukkig worden de verhoren opgenomen op video zodat er voor de rechtsgang goed kan worden nagegaan of er geen dader kennis is gegeven aan de verdachte.

Sperma en een bekentenis is in deze zaak waar de verdachte reeds schuldig is verklaard door het boze volk waarschijnlijk wel genoeg, maar een haar of huidschilver op de kleding Nicky waarschijnlijk niet.

Als ik mijn hand op jou schouder leg, dan zit mijn DNA op jou kleding. Ook als een vader de was van dochter vouwt zit er DNA op de kleding van de dochter, wellicht zelfs aan de binnenkant van de onderbroek of BH. De vader heeft dan waarschijnlijk geen misbruik gepleegt, maar was gewoon lief om de kleding op te vouwen.

Toch moet ik wat bekennen

Voor de uitzending van Nieuwsuur van 27 augustus 2018 wist ik wel dat B niet zeker de dader is, maar de emotie van kinderen blijf je af won het van de ratio. Daarom ben ik zo blij dat deze Telegraaf lezers de Politie belde en niet op eigen houtje teruggingen met “vrienden” om B de les te lezen.

Oordeel niet voor je alle feiten kent, weeg in je oordeel of je de feiten niet gekleurd leest.