Minister Slob morgen bij de rijdende rechter

Hoe snel een burenruzie kan escaleren blijkt maar weer. Het leek de Sloblossing, het leraren tekort over de schutting gooien.

Ouders zouden het wel oplossen, zij zouden les gaan geven. De uitzending het KRO-NCRV programma gaat tussen Salsa (mijn kat en 10 jaar geleden mama geworden van toen nog schattige kittens) en Minister Slob.

Salsa vindt haarzelf niet geschikt voor het onderwijs. De Pabo (niet .NL) duurt 3 jaar met veel lessen rondom vakken kennis en pedagogiek. Tevens vindt Salsa het leeftijdsverschil (wordt in februari 12) en de leerlingen in groep 8 ook 11 in deze tijd van het jaar te klein.

Zowel Salsa als Slob zien de uitspraak morgen iets voor 23 uur met vertrouwen tegemoet.

Over de rijdende rechter

Iedere dinsdag onderzoeken striphelden Fokke en Sukke een ge-escaleerd conflict. Na onderzoek ter plaatse en een gespannen hoorzitting in een buurthuis of café in de buurt doen Fokke en Sukke uitspraak in de studio en eindigen met de zin de Zaak is gesloten.

Morgen rond 22:25 op NPO 1