Je bekijkt nu Fiets handvat vastzetten

Fiets handvat vastzetten

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Huishoudtips

Twee maanden geleden had ik een rammelende ketting, en was mijn achterrem kabel op. Trouwens was het ook tijd voor de jaarlijkse smeer, stel en poetsbeurt. Maar er was een probleem, de kwaliteit van fietsenmakers in Almere Buiten.

Mensen kopen fietsen tegenwoordig vaak online, maar die doen geen onderhoud. Dus daarom zullen lokale fietsenmakers minder verkopen en meer moeten maken. Een omslag in denken. Geen duur retail pand meer.

Ook zul je eerlijker moeten zijn om klanten voor de lange termijn voor je te winnen. De fietsenmakers in retail pand in Almere Buiten snappen dit helaas niet. Mike fietsreparatie wel. Zo heeft hij de beurt keurig uitgevoerd, de ketting goed gesteld, dit lukte vele anderen niet, een slag uit mijn wiel gehaald.

En klap als op de vuurpijl ook nog €15 bespaart omdat Mike de remkabel nog wat kon doortrekken. En dat allemaal voor een zeer redelijk tarief.

Nog een meevaller

Een jaar geleden heb ik handvatten bij een fietsenmaker in retail pand laten vervangen, vast zetten wilde de jonge heer niet doen.

Ze werden vast gezet met cement. Handvatten € 5 arbeid €15. Qua tijd klopte het wel. Maar het rechter handvat zat na ruim een jaar los. Mike had mij goed geholpen met de beurt. Dus ik gunde het hem. Mike zei dat ik het handvat prima kan vastzetten met een beetje haarlak. Dus naar Moeder gelopen om even een bus te lenen. Wat over is breng ik echt terug. Deze week nog.

Het werkte. Natuurlijk moet je het laten drogen. Maar vandaag zat het goed vast ?.

Dus twee tips: Mike fietsreparatie uit Almere en Haarlak om je handvat vast te zetten.