Kees van der Staaij heeft bloed aan zijn handen

Gisteren was het zover, de Jaarlijkse demonstratie tegen keuzevrijheid voor vrouwen werd weer gehouden. Of zoals ze het bij de Anti Abortus organisaties noemen: “Mars voor het leven”. De anti abortus organisaties hebben diverse manipulatieve manieren om mensen tegen de keuze vrijheid te laten zijn.

Over de leugen rondom de poppetjes heeft HUMAN een zeer inhoudelijke uitzending over gemaakt:

https://www.npostart.nl/VPWON_1292191

Nu ga ik een opmerking van Arjen Lubach gebruiken. Zondag met Lubach is een satirische variant van Amerikaanse talkshows. Toch vind ik de opmerking zeer gevat en zit er zeker een kern van waarheid in:

Dat iemand anders het recht op abortus heeft betekend niet dat jij het ook moet. Als jij het verbiedt mag de ander het ook niet meer.

De keuze is al moeilijk genoeg

Als je zwanger wordt dan zal dit altijd je leven veranderen. Of het een miskraam wordt, het kind wordt geboren maar ook bij een abortus. Er groeit iets in je lichaam. Er zijn tal van redenen waarom je abortus zou kunnen overwegen.

  • Je bent verkracht
  • Je bent op een te jonge leeftijd zwanger geworden
  • De vader heeft geen goede genen

De vader heeft geen goede genen

Als een vrouw verkracht wordt dan kun je er in principe vanuit gaan dat de vader geen goede genen heeft. Ook als de vader bijvoorbeeld Narcist is, of anti sociaal dan wil je niet dat je kind dat ook wordt.

Je bent op een te jonge leeftijd zwanger geworden

Ken je dat TV programma dat al jaren geregeld op NPO3 komt? 4 Handen op 1 buik. Dit gaat over tienermoeders die hun leven totaal niet op de rit hebben. De Dames zijn zwanger geworden, meestal tijdens een One night Stand. Of van een Player die er wat meer tijd in stopt. Ze erkennen het kind niet.

Het gaat meestal niet goed op school, ze heeft schulden en een te klein inkomen. Bij het maken van de begroting vergeten ze meestal de alle verzekeringen, eigen risico en denken ze het met minder luiers af te kunnen.

Omdat ze het programma maken om de tiener-moeders te helpen krijgen ze meestal wel een super mooie kinderwagen van de BN’er die ze helpt. En de Kringloopwinkel zou bijna hoofdsponsor kunnen worden.

Niet lichtvaardig

Het besluit om een abortus te ondergaan neemt niemand lichtvaardig. Er is een bedenktermijn van 5 dagen. GroenLinks wil deze afschaffen. Dit is mijn inziens een direct gevolg van de intimidatie rondom de abortus-klinieken.

Burgemeesters met een abortus-kliniek in hun Gemeenten moeten dus extra politie krijgen die rondom zo’n kliniek handhaven en mogen schieten op deze opdringerige oplichters. Trouwens ook een fantastisch idee voor die irritante kranten- of energieverkopers voor de supermarkt die geen afstand houden en de doorgang blokkeren.

Embryo’s

De Embryo’s die de anti-abortus organisaties gebruiken lijken op het pas geboren kindje maar dan 27 weken eerder. Ze beweren dat dit een Embryo van 10 weken is, qua maat is het 12 weken. En het is geen echte 3D-print van een embryo. Ook de mal lijkt er niet op.

Aan het einde van de Medialogica uitzending die ik hierboven heb gedeeld kun je aan het einde zien dat een echte Embryo er helemaal niet zo lief uitziet. Het is hard, maar ik vind het meer lijken op een Alien.

De Embryo’s van de anti-abortes organisaties is fake-news

A-UMC