Je bekijkt nu Terroristen die de grondwet misbruiken om de grondrechten van anderen in te perken
Image by mcmurryjulie from Pixabay

Terroristen die de grondwet misbruiken om de grondrechten van anderen in te perken

GESCHOKT ben ik, de Rechter, alhoewel onfeilbaar, perkt de rechten van Nederlanders in. De rechter heeft toestemming gegeven voor het onder druk zetten van vrouwen in een moeilijke keuze hebben gemaakt, in alle overwegingen, alle wijsheid. Vrouwen die de keuze moesten maken, welke ze ook maakte, het zal gevolgen hebben voor de rest van hun leven.

Lichamelijke integriteit

In de Nederlandse grondwet hebben de lichamelijke integriteit opgenomen. Dezelfde lichamelijke integriteit die jou de keuze geeft of je je wil laten vaccineren, in dit geval kiezen mensen om een ongeboren, niet levensvatbare foetus te laten aborteren. Een keuze die moeilijker is om te nemen dan het houden van het kind. Een keuze met levensgrote gevolgen. Net als het geboren laten worden van een levensvatbaar kind levens grote gevolgen heeft.

De keuze tot abortus nemen vrouwen, eventueel met de vader van het kind, de ouders en haar beste vriend(in)en. Wat de reden ook is, ik laat de keuze bij de moeder, van de niet levensvatbare foetus.

Demonstratierecht misbruiken voor terroristische doeleinde

De anti abortus terroristen die graag willen demonstreren staan negatief bekend bij weldenkende mensen. En terecht bewijst dit item van EenVandaag: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/traumatisch-en-intimiderend-demonstranten-sloten-sabine-in-bij-abortuskliniek/

Ze zetten patiënten klem, laten niet op waarheid beruste beelden zien. Bijvoorbeeld een volgroeide baby, maar dan verkleint tot wat ze zeggen 8 weken, wat qua formaat in werkelijkheid 10 weken is. Ook is en schaal verkleinen van een baby niet hoe een foetes van 10 weken eruit ziet. Een foetes van 10 weken is nog doorzichtig en ziet en uit als Marsmannetjes.

Als je moet liegen om je punt te maken heb je geen punt.

Image by Photo Mix from Pixabay

Marketing

Waar de anti abortus terroristen grote budgetten hebben moeten de organisaties van weldenkenden het doen zonder budget. Zo kunnen de anti abortus terroristen honderd duizenden schaalverkleiningen van een pasgeboren baby laten persen in malletjes. Het witte poppetje is zelfs duurder om te kopen dan een poppetje van kleur.

In Medialogica hebben ze het uiteen gezet https://www.npostart.nl/medialogica/08-12-2019/VPWON_1292191

Mijn voorstel om de grondwet te reddden!

Demonstreren mag, maar net als een ieder ander mag je niemand tot last zijn. Dit geldt overigens ook voor de Veehouders en scholieren. De Oeigoeren demonstreren al jaren iedere dag op de Dam in Amsterdam. Zij hebben nu ook bereikt dat de Tweede Kamer zich heeft uitgesproken tegen de onderdrukking van de Oeigoeren in China. Dus gewoon een vak aanwijzen waar ze op minimaal 1,5 meter van elkaar mogen staan met mondkapje. Verklaring om het niet te dragen wordt niet toegestaan. Als ze buiten het vak komen dan slaat de ME ze terug, óf naar hun auto.

Vallen ze een zorgvrager die haar grondrecht wil uitoefenen lastig dan wordt er conform het noodweer protocol opgetreden. Of dit pepperspray of schieten is laat ik over aan de Marechaussee. De SGP kiezer is er toch al voor dat de overheid ze mag vermoorden.