Je bekijkt nu Van Lock-Down naar een down gevoel

Van Lock-Down naar een down gevoel

Allereerst wil ik graag Jaap van Dissel hartelijk bedanken voor zijn inzet in deze periode, natuurlijk dank ik ook Premier Rutte en Ministers Wiebe Hoekstra van Financiƫn en Bruno Bruins.

Ook heb ik enorm te doen met Bruno. Hij voelt zich zo verantwoordelijk voor de Covid-19 crisis dat Bruno vergeet aan zijn eigen gezondheid te denken.

Wat we nu niet kunnen gebruiken is zelfverklaarde experts als Thierry Baudet en Geert Wilders. Deze politici roeptoeteren zo hard als ze kunnen dat iedereen maar opgesloten moet zitten in zijn eigen paleis.

Net als die toeristen op dat Spaanse eiland. De Directeur van Corendon zei terecht dat hoe mooi een hotel ook is het niet meer leuk is wanneer ze er niet uit kunnen.

Dhr van der Heijden zei er bij dat het een geweldig hotel is.

Dus, hoe mooi mijn huis ook is, hoe fijn ik er ook woon ik wil hier voor geen goud vast zitten. Sterker, na een kleine week sociale onthouding is het al best wel saai.

Ik ben zeker niet de enige. Uit een onderzoek van een vandaag bleek dat bijna 70% van de alleenstaanden over een week verwacht te vereenzamen.

Begeleiders doen zoveel mogelijk afspraken telefonisch, werk en school stopt, Koffie tentje dicht. Als de heren Baudet en Wilders echt om de Nederlander en om ons land met de 2 beste vaste en 3 beste mobiele internetnetwerken ter wereld geven dan gaan ze plijten in plaats van pleiten.