Je bekijkt nu Terecht dat Rick Brink stopte als Minister van Gehandicapten zaken
Image by Steve Buissinne from Pixabay

Terecht dat Rick Brink stopte als Minister van Gehandicapten zaken

Met veel bombarie werd Rick Brink gekozen tot Minister van Gehandicapten zaken. Met een sexy maar niet het beste programma. Zo wilde Rick graag speeltuintjes rolstoel toegankelijk maken. Natuurlijk zeer belangrijk.

Echter was Rick’s grootste concurrent het met hem eens, maar wilde graag nóg meer bereiken. de andere finalist wilde namelijk het VN verdrag gehandicapten ratificeren en opleggen.

Dit is waarom Rick totaal ongeloofwaardig is geworden

Rick wilde graag de Politiek in. En wel voor de partij van Hugo de Kletsmajoor (CDA). De partij die de afgelopen jaren de kortingen op de WMO tot doel heeft verheven en een eigen bijdrage van 50% voor de huisarts wil, bovenop het toch al afschrikwekkende eigen risico.

Hierdoor gaan mensen die bijvoorbeeld voor een medicatie controle 1 of meerdere keren per jaar naar de huisarts moeten elke X €5 aftikken.

Huisartsen de kosten bespaarders in de Zorg

In 2012 is er een onderzoek gedaan naar aanleiding van een terugvordering door toenmalig Minister Edith schippers. Huisartsen hadden meer gedeclareerd dan waarop was gerekend. Het “teveel betaalde” moest terug.

Bron PixaBay.com

Huisartsen kunnen 98% van de ziektes verhelpen tegen 2% van het totale budget

Huisartsen

Deze cijfers liegen er niet om. Vervolgens ging Schippers dus overstag en mochten de huisartsen het geld houden en moesten ze meer zorg gaan verlenen.

Rick Brink maakt de zorg juist kapot door CDA te stemmen

Wouter