Je bekijkt nu De oplossing tegen kneuzen de electronica winkels overvallen
Image by Free-Photos from Pixabay

De oplossing tegen kneuzen de electronica winkels overvallen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Huishoudtips

Afgelopen week kondigde KPN en Vodafone aan dat ze uit diverse winkels de fysieke voorraad weghalen. In de afgelopen weken zijn 11 telefoonwinkels in en rond Amsterdam overvallen. Begrijpelijk dat ze dit doen, maar schandalig dat dit nodig is.

Het zijn natuurlijk sneue types die dat doen. Straf verdienen ze, en moeten wat mij betreft in de gevangenis leren hoe ze op een eerlijke manier geld kunnen kunnen verdienen, leren wat ze medewerkers hebben aangedaan lijkt mij ook zeer zinvol. Met Alleen hard straffen los je dit probleem helaas niet op. een nieuwe smartphone op Marktplaats of Facebook levert toch snel enkele honderden euro’s op.

Item over gestolen McBook die is geblokkeerd door Apple

Vanmorgen is een KPN winkel in Amstelveen overvallen. De verdachte blijken minderjarig ?

Alles wat gestolen is blokkeren

Alle apparaten die worden gestolen zouden eigenlijk via de fabrikant geblokkeerd moeten worden. Stap 1 voor deze oplossing is om het serienummer verplicht op de aankoopfactuur te zetten. Zo kun je bij het bijvoorbeeld registreren van je apparaat bij de fabrikant de factuur uploaden.

Wanneer er bijvoorbeeld een telefoonwinkel wordt overvallen of een vrachtwagen met laptops wordt meegenomen dan weet de winkelier of fabrikant welke welke specifieke serienummers het zijn, blokkeren en de “business” is loesoe!